Start

Solliciteer voor je droomjob door een kandidatenprofiel te creëren en je CV mee te sturen. We bevelen aan om het volledige formulier in te vullen (incl. opleidingen, talen, IT-vaardigheden,...) zodat je profiel meer opvalt voor onze recruiters en waardoor je dus je kansen vergroot. Al begrijpen we ook dat je gehaast kan zijn, dus kan je het ook opslaan voor later, zeker indien je CV reeds alle benodigde informatie bevat.

Onze recruiters zijn steeds op zoek naar de beste match tussen kandidaten en de functies. Sommige vacatures zijn zeer populair waardoor het even kan duren alvorens we een antwoord kunnen geven op je sollicitatie. Alvast bedankt voor je geduld!

Het is een match!

Onze recruiters zullen in deze fase wat extra vragen hebben en proberen contact met je op te nemen.

Dit neemt meestal plaats tussen 9u-18u, dus hou zeker je telefoon in de buurt. Deze gesprekken nemen 5 tot 15 minuten in beslag.

De meeste interviews worden onmiddellijk gepland tijdens dit gesprek, zorg er dus voor dat je toegang hebt tot je kalender.

Het interview & documenten check

Alvorens het interview met de recruiter, zal er gevraagd worden om je kandidatenprofiel aan te vullen (indien je dit nog niet zelf gedaan hebt). Er zal gevraagd worden om wat extra informatie op te geven, een online persoonlijkheidstest in te vullen, en onderstaande documenten op te laden:

  • Een uittreksel van het strafregister model 1 (max. 3 maanden oud)
  • Je identiteitskaart en rijbewijs
  • Je diploma en andere certificaten

Belangrijk: Het recruitment proces kan niet verder gaan zonder al deze documenten!

Het interview zelf neemt 20-60 minuten in beslag, afhankelijk van de functie. Indien je additionele testen moet afleggen, voorzie je best een extra 1,5 uur. Dit wordt allemaal vermeld in de bevestigingsmail, dus lees deze zeker goed na.

Een interview heeft de volgende structuur:

  1. Motivatie check
  2. Compententie check
  3. (Extra vragen)
  4. Documenten check

Na het interview

Wanneer het interview afgelopen is en alle documenten zijn in orde, starten we met de evaluatie van je resultaten. Dit kan enkele dagen in beslag nemen, zeker indien er meerdere kandidaten geïnterviewd worden. Gelieve dus wat geduld te hebben, we contacteren je spoedig.

Indien je kandidatuur weerhouden is, contacteren we je telefonisch. Hierna volgt er een tweede gesprek met de operationele manager. In dit interview wordt er gekeken of er een match is met het team. Voor sommige functies is er nog een derde interview voorzien met onze klanten. Je zal hiervan op de hoogte gebracht worden door de manager of de recruiter.