Onze Securitas Academy

De bewakings- en veiligheidssector is continu in ontwikkeling. Zowel op vlak van wetgeving als op vlak van automatisering en nieuwe technologieën. Als specialist binnen de sector is het dan ook belangrijk dat u continu bijblijft op vlak van vernieuwingen en veranderingen die zich voordoen.

Securitas Training biedt een breed opleidingsaanbod in het security- en safety-domein. Naast de wettelijke basisopleidingen kan u gedurende uw hele loopbaan bij ons terecht. Securitas Trainingen organiseert specialisatie-opleidingen, bijscholingen, opfrissingssessies en themadagen. Op die manier kan u voldoen aan de wettelijke opleidingsvereisten van de sector, kan u zich regelmatig bijscholen, en kan u uw kennis over de trends in de sector onderhouden. 

Onze waarden

Onze waarden zijn de fundamenten van onze unieke bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in wat we elke dag doen, in onze relaties met onze klanten én met onze collega’s.

Integriteit
"Het hoort erbij – je krijgt toegang tot mensen hun informatie, hun goederen, hun omgeving en soms tot hun bedrijf dat ze met hun eigen handen hebben opgebouwd."- John Hudson, Mobiele Bewakingsagent, Verenigd Koninkrijk

Waakzaamheid
“Vliegensvlug kunnen reageren, heel alert zijn, steeds vanaf het begin denken dat het een levensechte en hoogdringende alarmmelding is." - Ilse De Ganck, Operator in de High Security Control Room van Alert Services, België

Behulpzaamheid
"Behulpzaamheid is mijn tweede natuur. Het zit in de kleine dingen die ik doe; dat klein beetje extra dat ik me inzet voor onze klanten en voor mijn collega’s." - Jari Kelahaara, Supervisor, Logistiek, Finland

Aantrekkelijk salaris

De verloning in de bewakingsector zijn bepaald in het Paritair Comité 317. Je kan de basisverloning hieronder vinden:

 • Basis loon (SB): €14,1550/u                        (Eerste 3 maanden: €13,4663/u)
 • Premies*:
  • Zaterdag  + 15%
  • Zondag   + 20%
  • Feestdag   + 30%
  • Nachten      + 22,5%
 • Maaltijdcheques
 • Hospitalisatie verzekering
*Alle premies zijn cummuleerbaar

De Securitas Methode

Bij Securitas investeren we in onze teams op lange termijn en zo creëren we specialisten:

 • Door dagopleidingen, on-the-job training en het delen van kennis met collega’s verbeteren we voortdurend en dit zal je helpen om je expertise aan te scherpen.
 • Voor ambitieuze werknemers reiken we een traject aan waarin je wordt voorbereid op een functie als supervisor of manager. Maar je kan er ook voor kiezen om in een ander segment te gaan werken binnen onze industrie dat het best beantwoordt aan je vaardigheden en je interesses.
 • We bieden beurzen en andere mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden op punt te stellen, en je ervaringen te delen met je collega’s.

De beurs Melker Schörling

Elk jaar selecteert Securitas vier Everyday Heroes vanuit de hele wereld, die een Melker Schörling-beurs ontvangen. Dit is de ultieme gelegenheid om je kennis op gebied van security uit te diepen tijdens een 3-5 daagse in een land van jouw keuze. Bij je terugkeer deel je jouw kennis met je collega’s en managers.