• The new face of security

  De toekomst van de bewaking is een synergie uit de combinatie van mensen, kennis en technologie.

   

  We zoeken naar mensen om ons te helpen om onze visie uit te voeren. Ben jij klaar om het verschil te maken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

   

 • Operaties & Bewaking

  Elke dag zorgen onze everyday heroes ervoor dat mensen zich veilig voelen. Bij Securitas erkennen we hun toewijding en bieden we onze medewerkers de mogelijkheid tot ontwikkeling terwijl ze aan de slag zijn bij een stabiel bedrijf met een wereldwijde reputatie. 

  Ervaren of nieuw in de sector?

  We zijn altijd op zoek naar mensen om ons toegewijd team te vervoegen. Bekijk al onze vacatures door te klikken op 'Operaties & Bewaking' hieronder.

   

 • Technology

  Securitas heeft een ruim portfolio van digitale veiligheidsoplossingen en blijven continue investeren in innovatieve technologiën.

  We kijken altijd uit naar getalenteerde ingenieurs, project managers, product specialisten of innovatieve leiders. 

 • Welcome!

  Krijg jij energie van bezoekers te ontvangen, een glimlach op hun gezicht te toveren, en heb jij gastvrijheid tot een kunst verheven?

  Dan ben jij aan het juiste adres! Ontdek hieronder meer over Welcome! 

Jobday Operatoren @ Wilrijk

Altijd gedroomd van een job als Operator? Ontdek hier meer en schrijf je in voor één van onze jobdays op 12 en 13 december 2018.
Een opleiding is geen vereiste!

 

Securitas Jobday @ Antwerpen

Heb jij een passie voor veiligheid? Klik dan hier en ontdek hoe jij kan deelnemen aan onze jobday voor High Security bewakingsagenten in Antwerpen op 17/12/2018. 

Jobday @ Haven Oostende

Eerder interesse in havenbewaking? Lees hier meer over onze jobday in Oostende op 18/12/2018.

 

Onze organisatie

De drie waarden van Securitas zijn de volgende: integriteit, waakzaamheid en hulpvaardigheid. Ze dienen als leidraad voor al onze medewerkers bij het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten, met collega’s en in de samenleving. 

 

Meer weten?

WORD LID VAN ONS TALENTNETWERK

Voer uw e-mailadres in en vertel ons iets over uzelf. Wij houden u op de hoogte van vacatures en evenementen die bij uw interesses passen.

The new face of security - onze security visie

Technologie en de behoeften van onze klanten zijn aan het evolueren.

Onze industrie zal de uitdagingen van morgen niet kunnen oplossen met de tools van vandaag. Security is niet langer enkel een eenzame agent met zaklamp, noch de passieve blik van een bewakingscamera. De beveiliging van de toekomst is een combinatie van mensen, kennis en technologie. Een combinatie van sensoren, analytics en de kennis uit ervaring van onze mensen op het veld. 


We noemen het 'the new face of security'.