Ontdek onze vacatures

 • Operaties en bewaking

  Van de wereld een veiligere plek maken, dat drijft ons bij Securitas. En om dat te doen, hebben we uiteraard hulp nodig. Dus als dit je aanspreekt, kom dan deel uitmaken van ons team! Wees de held van morgen door vandaag nog te solliciteren.

  Ervaren of nieuw in de sector?

  We zijn altijd op zoek naar mensen om ons toegewijd team te vervoegen. Bekijk al onze vacatures door te klikken op 'Operaties en bewaking' hierboven.

   

 • Solutions en technologie

  Securitas biedt een brede waaier aan digitale beveiligings- en ICT-oplossingen. We maken een prioriteit van technologische innovatie.

  Om in deze digitale wereld de lead te nemen, moedigen wij getalenteerde ingenieurs, project managers, productspecialisten of innovatieve leiders aan om zich bij ons aan te sluiten. Bekijk onze vacatures in de rubrieken Solutions of Technologie.

 • Welcome!

  Onthaald worden met een glimlach kan je dag opfleuren. Onze Securitas-collega’s zijn dan ook vaak het eerste aanspreekpunt van een bedrijf.

  Als jij ook een aangename persoonlijkheid hebt, graag bezoekers onthaalt en klanten verder helpt, dan is dit de job voor jou. Wacht dus niet langer en ontdek al onze jobaanbiedingen onder de rubriek Welcome!

Werken bij Securitas

Wist je dat Securitas wereldwijd marktleider is op het vlak van beveiliging en bewaking? We zijn actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking en bieden ook technologische oplossingen, beveiligingsadvies en opleidingen.

Bij ons ben je namelijk geen nummer en we vinden het echt belangrijk om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek ons proces van A tot Z zodat je je goed kan voorbereiden en verhoog zo jouw kansen op slagen.

Heb je nog geen ervaring in de bewakingssector? Hier vind je belangrijke informatie voor je eraan begint.

We houden rekening met de behoeften van onze medewerkers. Ontdek hier wat wij te bieden hebben.

Over Securitas

Wil je werken voor een bedrijf met sterke waarden en waar iedereen gerespecteerd wordt? Klik dan hier om meer te weten over onze firma, doelstellingen, strategie en beleid.

Meer weten?

Word lid van ons talentgemeenschap

Maak jouw Securitas-account aan zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van jobaanbiedingen en komende evenementen.