• Operaties & Bewaking

  Elke dag zorgen onze everyday heroes ervoor dat mensen zich veilig voelen. Bij Securitas erkennen we hun toewijding en bieden we onze medewerkers de mogelijkheid tot ontwikkeling terwijl ze aan de slag zijn bij een stabiel bedrijf met een wereldwijde reputatie. 

  Ervaren of nieuw in de sector?

  We zijn altijd op zoek naar mensen om ons toegewijd team te vervoegen. Bekijk al onze vacatures door te klikken op 'Operaties & Bewaking' hieronder.

   

 • Technologie

  Securitas heeft een ruim portfolio van digitale veiligheidsoplossingen en blijven continue investeren in innovatieve technologiën.

  We kijken altijd uit naar getalenteerde ingenieurs, project managers, product specialisten of innovatieve leiders. 

 • Welcome!

  Krijg jij energie van bezoekers te ontvangen, een glimlach op hun gezicht te toveren, en heb jij gastvrijheid tot een kunst verheven?

  Dan ben jij aan het juiste adres! Ontdek hieronder meer over Welcome! 

Werken bij Securitas

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en bewaking en is actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking, technologische oplossingen, security-advies en trainingen.

We’re here to help make your world a safer place.

Ontdek onze vacatures

Onze organisatie

De drie waarden van Securitas zijn de volgende: integriteit, waakzaamheid en hulpvaardigheid. Ze dienen als leidraad voor al onze medewerkers bij het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten, met collega’s en in de samenleving. 

 

Meer weten?

Word lid van ons talentnetwerk

Voer uw e-mailadres in en vertel ons iets over uzelf. Wij houden u op de hoogte van vacatures en evenementen die bij uw interesses passen.

Ontdek hier meer over hoe wij rekruteren en hoe jij je kansen kan vergroten. 

 

Op zoek naar een eerste ervaring in de bewakingssector? Lees hier meer over hoe jij bewakingsagent kan worden. 

Securitas biedt interessante carrière mogelijkheden aan. Ontdek hier al onze troeven. 

 

The new face of security - onze security visie

Technologie en de behoeften van onze klanten zijn aan het evolueren.

Onze industrie zal de uitdagingen van morgen niet kunnen oplossen met de tools van vandaag. Security is niet langer enkel een eenzame agent met zaklamp, noch de passieve blik van een bewakingscamera. De beveiliging van de toekomst is een combinatie van mensen, kennis en technologie. Een combinatie van sensoren, analytics en de kennis uit ervaring van onze mensen op het veld. 


We noemen het 'the new face of security'.