Zie jij de wereld scherp?
Dan zoeken we jou!

Ontdek de job van je dromen tijdens een van onze Securitas jobdagen!

Vacatures in de kijker

Ontdek onze vacatures en maak mee het verschil

Werken bij wat wij noemen ‘onze OPS’ betekent inspelen op onverwachte situaties, op het terrein en met de ‘actiemodus’ altijd aan.

Bij Securitas Solutions & Technology werk je aan het installeren of ontwikkelen van de beveiligingsoplossingen van morgen.
Met de Stars van onze Welcome! afdeling bieden we uitstekende klantbeleving. Dit zijn ideale jobs voor personen bij wie hun glimlach hun visitekaartje is.
Elke dag bouwt Securitas aan een veiligere wereld. Onze ondersteunende diensten helpen de wereld van morgen vorm te geven.

We bieden tal van opportuniteiten voor studenten die op zoek zijn naar een studentenjob of voor afgestudeerden die klaar zijn om hun carrière op te starten!

Solutions is een belangrijke pijler binnen de strategie van Securitas. En daar kun jij mee aan helpen bijdragen.

Wist je dat Securitas wereldwijd marktleider is op het vlak van beveiliging en bewaking? Met meer dan 6.500 collega's in België maken we de wereld veiliger.

Securitas

We help make your world a safer place. Wij hechten veel belang aan onze waarden: integriteit, hulpvaardigheid en waakzaamheid. Bij Securitas zetten we diversiteit voorop. Wij moedigen iedereen aan te solliciteren ongeacht je afkomst, leeftijd, gender of culturele en religieuze achtergrond.

Ons doel is om van de wereld een veiligere plek te maken door onze klanten verschillende diensten aan te bieden zoals permanente bewaking, technologische oplossingen of training.

Werken bij Securitas

Ontdek ons proces van A tot Z zodat je je goed kan voorbereiden en verhoog zo jouw kansen op slagen.

Heb je nog geen ervaring in de bewakingssector? Hier vind je belangrijke informatie voor je eraan begint.

We houden rekening met de behoeften van onze medewerkers. Ontdek hier wat wij te bieden hebben.

Wist je dat Securitas wereldwijd marktleider is op het vlak van beveiliging en bewaking? We zijn actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking en bieden ook technologische oplossingen, beveiligingsadvies en opleidingen.

Bij ons ben je namelijk geen nummer en we vinden het echt belangrijk om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

Word lid van onze gemeenschap

Maak jouw Securitas-account aan zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van jobaanbiedingen.