Waarom Securitas?

Aantrekkelijke verloning

De verloning in de bewakingssector wordt bepaald door het paritair comité 317.
Dit is wat Securitas je als verloning biedt en wat je daarnaast nog extra mag verwachten:

 • Basisloon (SB): €17,2639/u (eerste 3 maanden: €16,40/u)
 • Premies (cumuleerbaar):
  • Zaterdag + 18%
  • Zondag + 23%
  • Feestdag + 30%
  • Nacht + 22,5%
 • Maaltijdcheques
 • Hospitalisatieverzekering
 • Benefits@work: een platform waarop je kortingen krijgt op je favoriete producten en diensten
 • Gedurende je hele loopbaan worden opleidingen aangeboden
 • Mogelijkheid van evolutie en/of carrière-switch binnen de verschillende afdelingen
 • Flexibiliteit met betrekking tot jouw privéleven
 

Onze Securitas Academy

De bewakings- en veiligheidssector is voortdurend in ontwikkeling, zowel op gebied van wetgeving als op vlak van nieuwe technologieën. Als expert in de sector is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties en veranderingen.

Onze Securitas Academy biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van bewaking en beveiliging. Naast de wettelijke basisopleidingen kan je gedurende je hele loopbaan cursussen volgen aan onze academie. De Securitas Academy organiseert specialisatie-opleidingen, bijscholingen, opfriscursussen en themadagen. Zo voldoe je aan de wettelijke vereisten van de sector en blijft je kennis en expertise up-to-date.

De Securitas methode

Bij Securitas investeren we in onze mensen om van hen experts te maken:

 • Opleiding, praktijkervaring en het delen van kennis met je collega’s zullen je helpen jouw expertise aan te scherpen.
 • Voor de ambitieuze collega’s onder ons stippelen wij een traject uit om je voor te bereiden op een leidinggevende functie.
 • Het is ook mogelijk om te kiezen voor een job in een ander departement van ons bedrijf dat beter aansluit bij je toekomstige verwachtingen en interesses.
 • We bieden beurzen aan om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om je ervaring hierna te delen met je collega’s.

De Melker Schörling-beurs

Elk jaar selecteert Securitas vier ‘Everyday Heroes’ vanuit de hele wereld om een Melker Schörling-beurs te ontvangen. Dit is de uitgelezen gelegenheid om je kennis op het gebied van veiligheid te verdiepen tijdens een 3 à 5-daagse opleiding in een land naar keuze. Wanneer je terugkeert, kan je jouw kennis delen met je collega’s en managers.

Onze waarden

Onze waarden vormen de basis van ons bedrijfscultuur. Zij zijn onze leidraad in ons dagelijks werk en in onze relaties met onze klanten én met onze collega’s.

Integriteit
“Integriteit moet deel uitmaken van je persoonlijkheid, aangezien je toegang hebt tot informatie over klanten, hun eigendommen en hun omgeving.”- John Hudson, Mobiele Bewakingsagent, Verenigd Koninkrijk.

Waakzaamheid
“Enorm snel kunnen reageren, heel alert zijn, en er elke keer opnieuw vanuit gaan dat het over een levensbelangrijke en dringende alarmmelding gaat.” – Ilse De Ganck, Operator in de High Security Control Room van Securitas, België.

Behulpzaamheid
“Behulpzaamheid is mijn tweede natuur. Het zit ‘m in de kleine dingen; de “extra mile” die ik inzet voor onze klanten en mijn collega’s.” – Jari Kelahaara, Supervisor, Finland.

Duurzaamheidstrategie

Als onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie volgen we bij Securitas – als eerste security-speler wereldwijd – het Science Based Targets Initiative (SBTi).

We bestrijden klimaatverandering met de steun van onze collega’s en klanten over de hele wereld! We nemen onze verantwoordelijkheid om samen het verschil te maken.

Bij Securitas zetten we bovendien gelijkheid, diversiteit en inclusie op de eerste plaats, we zien het als een sterkte. We zoeken collega’s met verschillende talenten, levenservaringen en perspectieven – samen maken we van de wereld een veiligere plek!

Ontdek meer over Securitas

Heb je nog geen ervaring in de bewakingssector? Hier vind je belangrijke informatie voor je eraan begint.

Ontdek ons proces van A tot Z zodat je je goed kan voorbereiden en verhoog zo jouw kansen op slagen.

We houden rekening met de behoeften van onze medewerkers. Ontdek hier wat wij te bieden hebben.

Werken bij Securitas

Wist je dat Securitas wereldwijd marktleider is op het vlak van beveiliging en bewaking? We zijn actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking en bieden ook technologische oplossingen, beveiligingsadvies en opleidingen.

Bij ons ben je namelijk geen nummer en we vinden het echt belangrijk om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.